ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

كد ساعت و تاريخ

مترجم سایت

ایران مطلب

سبک زندگی ایرانی-اسلامی
یکی از مهمترین اتفاقاتی که می بایست امروز در حوزه خانواده بمنظور ارتقاء سطح کیفیت زندگی، تعاملات درون خانواده وبیرون خانواده، بهبود فرآیند فرزندپروری وکاهش آسیب های خانواده دنبال نمود فراگیری سبک و روش زندگی است که ما را با جهان امروز هماهنگ سازد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کد لوگو ایران مطلب

ایران مطلب

وبلاگ-کد لوگو و بنر


استخدام

کد اخبار

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

سلام دوستان عزيز به وب سايت ايران مطلب سبک زندگي خانگي هر ايراني خوش آمديد لطفا نظر يادتون نره موفق باشيد.
کلمات کلیدی

او را همانگونه که هست

رفتار متفاوت زنان و مردان بعد از رابطه جنسی

رفتارهای اشتباه بعداز دعواهای زناشویی

عقد کرده مردی منزوی هستید؟

قبل از معاشقه این غذاها را نخورید

بایدها و نباید های رابطه جنسی در دوران بارداری

پاسخ به سوالات جنسی-قسمت دوم

معاشرت نیکو با همسر

دعوای زناشویی زن بیشتر اذیت می شه یا مرد؟

حساسیت‌ های عروس و مادر شوهری

این زنان میل جنسی همسرشان را کم می کنند

نحوه معاشقه و انواع آن

برای یک تعهد بلندمدت آماده‌اید؟

رفع دلزدگی در روابط همسران ؛ تست

کنار آمدن زنانه با تغییرات رابطه عاطفی‌

کارهایی که باعث دلزدگی زنان در رابطه جنسی می شود

ارگاسم هم زمان در رابطه جنسی!؟

چشم‌ های خوش سلیقه‌ شوهرم

بخواه

شب زفاف و آموزش شب زفاف

نکته های نوروزی برای والدین طلاق گرفته

این گونه شوهرتان را خانه دار کنید

شب عید بدون ناراحتی با همسر

چه میزان رابطه جنسی بین زوجین طبیعی است؟

رموز شاد کردن خانم ها

شما همسرش هستید نه مادرش!

راز افزایش لذت جنسی در رابطه زناشویی (18+)

رمز بهتر بوسیدن

خیانت زناشویی در دنیای دیجیتال

با علائم تخمک گذاری در زنان آشنا شوید!

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان
زناشویی, روابط بهتر زناشویی

ایران مطلب :زمینه های اختلاف که پیوند زناشویی را تهدید میکند بسیار است . اما مهمترین دلیل آن عدم برقراری ارتباط متقابل بین زن و شوهر است. جملاتی ازاین قبیل که «ما دیگر نمیتوانیم با هم بسازیم»، «دیگر تفاهم نداریم»و یا «اختلاف ما حل نشدنی است » حاصل این عدم ارتباط متقابل است . بسیاری از زن و شوهرها از این موضوع شاکی هستند که وقت کافی برای گذراندن وقت با یکدیگر ندارند . اما در حقیقت موضوع اصلی کمبود وقت نیست. مساله مهم این است که زوجها نمیدانند فرصت باهم بودن را چگونه سپری کنند.

 قانون های زیادی وجود دارد که میتوانید با عمل کردن به آنها اوقاتی را که با همسرتان در منزل سپری میکنید به یکی از شادترین اوقات بدل کنید.

 گفت و گوی ثمربخش با یکدیگر نقش مهمی در استحکام روابط زناشویی ایفا میکند. یک مکالمه وقتی سازنده است که موجب تخریب روحیه فرد مقابل نشود. زن و شوهر برای اینکه بتوانند ارتباط سازنده با یکدیگر برقرار کنند باید در مسیر محبت یکدیگر قرار بگیرند. در بسیاری موارد زن یا شوهر با قصد تسکین همسر خود حرفی به زبان می آورد که نتیجه گفت و گو را منفی کرده و بر بد حالی و ناراحتی وی می افزاید.

این روانشناس خاطر نشان کرد: این نکته را به خاطر داشته باشید که همسر شما رئیس شما نیست. صحبتهای رسمی در روابط زناشویی ثمربخش نیست. برای درک بهتر درحین مکالمه با همسرتان با علاقه به حرفها ی او گوش دهید. میز شام را دیر تر هم میتوانید جمع کنید ،ظرفهای کثیف داخل سینک ظرفشویی را هم دوساعت دیرتر میتوانید بشویید. مطمئن باشید همسرتان بیش از آنکه از شست و شوی به موقع ظرفها خوشحال شود از اینکه شما حرفها ی او را با دقت و آرامش گوش میدهید دلشادتر میشود.

وی افزود : بسیاری عادت دارند که حین شنیدن حرفهای طرف مقابل سکوت کنند اما سکوت همیشه با ایجاد حس تردید در طرف مقابل همراه است. معمولاً زن ها هنگام گوش کردن، اجزای صورت خود را تکان میدهند یا با تکرار کلمه آره درسته، عجب و جداً به طرف مقابل میفهمانند که در حال گوش دادن به حرف های وی هستند. نکته ای که باعث سوءتفاهم میشود همین است که زنها عادت به سر جنباندن دارند ولی مردان در بیشتر اوقات سکوت اختیار میکنند و خانمها به گمان اینکه حرفشان مفید نیست و خریدار ندارد دچار پریشانی خاطر میشوند.

طارمیان تاکید کرد:نقش مدیر کل را برای همسر تان بازی نکنید. مردان به اندازه کافی در شغل خود با مشکلات بسیاری مواجه هستند که باید آنها را حل و فصل کنند و گزارش صحیح به مدیرشان دهند. به همین دلیل دوست ندارند در منزل هم جوابگوی همسرشان باشند. از گوشزد کردن مشکلات و نقطه ضعفهای همسرتان خودداری کنید.-

پرحرفی نکنید


وی یاد آور شد: خانمها علاقه خاصی به داستانسرایی دارند و حال آنکه اغلب مردان از پرگویی و حاشیه رفتن در تعریف ماجرا بیزارند. بهتر است زمانیکه میخواهید با همسر خود درباره امور خانه یا تربیت فرزندان صحبت کنید گفت و گوی کوتاه و شیرینی داشته باشید. بیشترازآنکه بر مشکلات و نقطه ضعفهای همسرتان تمرکزکنید،جنبه های مثبت زندگی با وی را در نظر بگیرید و با تکرار این موضوع به وی بفهمانید که از زندگی با وی لذت میبرید و راضی هستید.

وی در انتها به زوجین توصیه کرد:هرگز صحبتهای همسرتان را قطع نکنید. یادتان نرود که همسرتان هم حق صحبت دارد، پس اجازه دهید که او هم صحبتش را به پایان برساند و این حس منفی که کسی به حرفهای من گوش نمیکند و یا حرفهای من به درد نمیخورد در او ریشه کن شود.- از به کار بردن فحش و عبارات ناسزا نیز پرهیز کنید. خطاب کردن همسر باکلمات رکیک وتند موجب تحقیر و رنجش خاطر وی میشود. شاید شما در زمانیکه گفته های فوق را به زبان میآورید حس بدی در دل نداشته باشید ولی فراموش نکنید آب رفته به جوی بازنمی گردد. ضمناً احترام متقابل را فراموش نکنید. میزان انعطافپذیری را در خود بالا ببرید و از بیان اختلاف نظر خود با همسرتان جلوی دیگران صحبت نکنید.

گفتنی است برای هرچه صمیمی تر بودن رابطه تان، احساسات مثبت و منفی را به یک میزان با هم درمیان بگذارید. نگفتن حقیقت به نوعی دروغگویی است. خود را وقف حقایق و زندگی آزادانه کنید و از پنهانکاری بپرهیزید. با بیان نیات درونی خود همسرتان را خشنود و به پایداری رابطه خود کمک کنید
ایران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا