ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

كد ساعت و تاريخ

مترجم سایت

ایران مطلب

سبک زندگی ایرانی-اسلامی
یکی از مهمترین اتفاقاتی که می بایست امروز در حوزه خانواده بمنظور ارتقاء سطح کیفیت زندگی، تعاملات درون خانواده وبیرون خانواده، بهبود فرآیند فرزندپروری وکاهش آسیب های خانواده دنبال نمود فراگیری سبک و روش زندگی است که ما را با جهان امروز هماهنگ سازد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کد لوگو ایران مطلب

ایران مطلب

وبلاگ-کد لوگو و بنر


استخدام

کد اخبار

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

سلام دوستان عزيز به وب سايت ايران مطلب سبک زندگي خانگي هر ايراني خوش آمديد لطفا نظر يادتون نره موفق باشيد.
کلمات کلیدی

او را همانگونه که هست

رفتار متفاوت زنان و مردان بعد از رابطه جنسی

رفتارهای اشتباه بعداز دعواهای زناشویی

عقد کرده مردی منزوی هستید؟

قبل از معاشقه این غذاها را نخورید

بایدها و نباید های رابطه جنسی در دوران بارداری

پاسخ به سوالات جنسی-قسمت دوم

معاشرت نیکو با همسر

دعوای زناشویی زن بیشتر اذیت می شه یا مرد؟

حساسیت‌ های عروس و مادر شوهری

این زنان میل جنسی همسرشان را کم می کنند

نحوه معاشقه و انواع آن

برای یک تعهد بلندمدت آماده‌اید؟

رفع دلزدگی در روابط همسران ؛ تست

کنار آمدن زنانه با تغییرات رابطه عاطفی‌

کارهایی که باعث دلزدگی زنان در رابطه جنسی می شود

ارگاسم هم زمان در رابطه جنسی!؟

چشم‌ های خوش سلیقه‌ شوهرم

بخواه

شب زفاف و آموزش شب زفاف

نکته های نوروزی برای والدین طلاق گرفته

این گونه شوهرتان را خانه دار کنید

شب عید بدون ناراحتی با همسر

چه میزان رابطه جنسی بین زوجین طبیعی است؟

رموز شاد کردن خانم ها

شما همسرش هستید نه مادرش!

راز افزایش لذت جنسی در رابطه زناشویی (18+)

رمز بهتر بوسیدن

خیانت زناشویی در دنیای دیجیتال

با علائم تخمک گذاری در زنان آشنا شوید!

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

شیوه‌های گلایه کردن از همسر

يكشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۳۰ ق.ظ
شما می توانید نظر بدهید.
گلایه کردن,گلایه کردن زن و مرد,گلایه کردن از همسر

شیوه‌های گلایه کردن از همسر


ایران مطلب : اگر در دوران نامزدی یا آغاز زندگی مشترک هستید، مهم است که بدانید چگونه اختلاف نظرهای ریز و درشتی را که دارید، با نامزدتان در میان بگذارید زیرا ندانستن راه و رسم آن اغلب مواقع باعث می‌شود یک گلایهٔ ساده و کوچک مسبب ناراحتی طرف دیگر و پیش گرفتن رفتاری نامناسب شود که خود باعث ناراحتی بیشتر شما یا حتی خراب شدن ارتباط و کاهش علاقه هر دو طرف شود. گاهی این اختلاف‌ها ممکن است مربوط به خانواده همسر یا گاهی مربوط به مسائل شخصیتی شما و نامزدتان باشد. در این شرایط، دانستن روش گلایه کردن، شما را وارد مسیری می‌کند که ادامه آن به گفت‌و‌گوی منطقی می‌انجامد؛ در غیر این صورت، باید منتظر جدال‌های ریز و درشت بود.


گلایه کردن خواسته یا ناخواسته در بیشتر موارد سبب موضع گیری فردی که از او گلایه می‌کنیم، می‌شود و به طور معمول، او را به سوی بازداشتن از اصلاح رفتار خود سوق می‌دهد؛ بنابراین، همواره نخستین توصیه ما برای شیوه صحیح گلایه کردن، «گلایه نکردن» و جایگزینی راهکارهای مناسب‌تر به جای آن است.

اگر این اصل را در نظر نگیریم، باید گفت که گلایه کردن صحیح نیز اصول و قواعد خاصی دارد. پیش از پرداختن به اصول یک گلایه با قاعده باید فرد گلایه کننده هدف خود را از این کار بداند.

گلایه کردن زمانی توجیه منطقی دارد که مقصود از آن، دستیابی به الگوهای سالم زیستن باشد.

هدف از گلایه کردن، اصلاح رفتار و بهبود شرایط برای ایجاد یک رابطه منطقی بین افراد است؛ در غیر این صورت، برای نمونه، اگر بین همسران این گلایه‌مندی رخ دهد و هدف از آن به جای آنکه اصلاح رفتار نسبت به یکدیگر باشد، تنبیه، تحقیر و یا اهانت باشد، نه تنها اتفاق مثبتی در آن رابطه نمی‌افتد، بلکه به احتمال فراوان مشکل را حاد‌تر از گذشته نیز خواهد کرد.

شیوه‌های گلایه کردن

اگر گلایه با شیوه‌ای درست و منطقی مطرح شود، در بلندمدت اثر اصلاح شدنی خواهد داشت؛ یعنی حتی اگر فرد گلایه شونده در آن زمان، گلایه‌هایی را که نسبت به او مطرح می‌شود، نپذیرد، ولی در تنهایی به آن فکر می‌کند و به اصلاح رفتار خود می‌اندیشد.

هنگامی که در گلایه کردن از فرد مقابل به او شخصیت می‌دهیم، علاوه بر اینکه رفتار یا عمل اشتباه را به او گوشزد کرده‌ایم، اشتباه او را حاصل بی‌دقتی دانسته‌ایم و تصور جهل را در او ایجاد نکرده‌ایم. در این حالت گلایه شونده نیز خود را در حل مساله و یافتن راهکار صحیح دخیل می‌داند و در اصلاح خود فعال‌تر عمل خواهد کرد.

استفاده از شیوه مناسب برای گلایه کردن، احتمال مقاومت را کمتر و میزان پذیرش را در او بیشتر می‌کند. فردی که می‌خواهد گلایه کند، باید به چند نکته مهم توجه کند.

۱- لحن مناسب: گلایه همواره باید با لحنی آرام و مناسب به منتقل شود تا او را دچار موضع گیری در برابر گوینده نکند.

۲- شیوه بیان: شنونده نباید تصور بدی نسبت به گوینده و گلایه داشته باشد و شیوه بیان مطلب باید به نحوی باشد که او دچار تصور تحقیر و توهین نشود. انتخاب جمله نقش مهمی دارند؛ جمله‌هایی مانند: «صلاح می‌دونی که…» یا «بهتر نیست این کار رو…» حس بهتری را به شنونده می‌دهد و او را از نیت مثبت گوینده مطمئن می‌کند.

۳- دفاع نکردن از خود: بسیاری از افراد گلایه خود را به نحوی با طرف مقابل در میان می‌گذارند که گویا تلاش می‌کنند خود را بر‌تر از او بدانند. وقتی شنونده در هنگام صحبت‌ها و گلایه‌های گوینده پیوسته حس می‌کند که می‌گوید: «من خوبم و تو بدی»، نمی‌تواند ارتباط درستی با آن حرف‌ها برقرار کند. گوینده نباید در کلام خود این نکته را القا کند که بر‌تر از طرف مقابل است؛ بنابراین، نباید از عبارتی مانند: «من همیشه این رفتار رو از تو دیده ام…» یا «تو همیشه این کار رو خراب می‌کنی…» و مانند آن استفاده کرد.

۴- شخصیت دادن: وقتی در گلایه کردن از فرد مقابل به او شخصیت می‌دهیم، علاوه بر اینکه رفتار یا عمل اشتباه را به او گوشزد کرده‌ایم، اشتباه او را حاصل بی‌دقتی دانسته‌ایم و تصور جهل را در او ایجاد نکرده‌ایم. در این حالت گلایه شونده نیز خود را در حل مساله و یافتن راهکار صحیح دخیل می‌داند و در اصلاح خود فعال‌تر عمل خواهد کرد. عبارتی مانند: «من انتظار بیشتری از تو دارم…»، «فکر می‌کنی راه دیگه‌ای وجود نداشت؟!»، «این راه بهتر نبود؟!» و… به شنونده گلایه احساس مطلوب تری می‌دهد.

زمان مناسب کدام است؟

عده‌ای از مردم ترجیح می‌دهند با بروز هر مساله و کامیاب نبودن در رسیدن به هدفی یا مشاهده هر رفتار ناپسندی از سوی فرد مقابل به سرعت موضوع را به او انتقال دهند و از او گلایه کنند؛ اما در مقابل گروه دیگری وجود دارد که تا حد امکان از بروز و مطرح کردن این موضوع‌ها خودداری می‌کند و تنها زمانی لب به گلایه می‌گشاید که حس کند دیگر تحمل این موضوع را ندارند.
برای اینکه بدانیم کدام یک از این دو روش اصولیتر است، باید به یک اصل در علم روان‌شناسی اشاره کنیم که «اصل جلوگیری از ایجاد رفتار» نام دارد. در واقع این اصل بیان می‌کند که باید رفتار نادرست و یا عمل اشتباه در‌‌ همان آغاز به فرد تذکر داده شود و نه پس از تجمع و تکرارهای بلندمدت.

گلایه کردن باید به شکل آرام آرام و تدریجی باشد؛ زیرا در صورت تجمع و بروز ناگهانی، دو ایراد عمده بر آن وارد خواهد بود:

نخست اینکه در صورت تکرار بلندمدت رفتار اشتباه از سوی گلایه شونده، میزان ناکامی در فرد گلایه کننده بیشتر می‌شود و فراوانی این ناکامی‌ها، ناخودآگاه رفتار گلایه کننده را تهاجمی و قدرت بیان مشکل را در گلایه کننده کم می‌کند.

سپس، ایراد بر این شکل از بروز گلایه‌ها این است که در صورت تذکر ندادن به موقع، طی زمان رفتار در گلایه شونده درونی می‌شود و توانایی او برای اصلاح و ایجاد تغییر کاهش می‌یابد.
ایران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا