ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

كد ساعت و تاريخ

مترجم سایت

ایران مطلب

سبک زندگی ایرانی-اسلامی
یکی از مهمترین اتفاقاتی که می بایست امروز در حوزه خانواده بمنظور ارتقاء سطح کیفیت زندگی، تعاملات درون خانواده وبیرون خانواده، بهبود فرآیند فرزندپروری وکاهش آسیب های خانواده دنبال نمود فراگیری سبک و روش زندگی است که ما را با جهان امروز هماهنگ سازد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کد لوگو ایران مطلب

ایران مطلب

وبلاگ-کد لوگو و بنر


استخدام

کد اخبار

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

سلام دوستان عزيز به وب سايت ايران مطلب سبک زندگي خانگي هر ايراني خوش آمديد لطفا نظر يادتون نره موفق باشيد.
کلمات کلیدی

او را همانگونه که هست

رفتار متفاوت زنان و مردان بعد از رابطه جنسی

رفتارهای اشتباه بعداز دعواهای زناشویی

عقد کرده مردی منزوی هستید؟

قبل از معاشقه این غذاها را نخورید

بایدها و نباید های رابطه جنسی در دوران بارداری

پاسخ به سوالات جنسی-قسمت دوم

معاشرت نیکو با همسر

دعوای زناشویی زن بیشتر اذیت می شه یا مرد؟

حساسیت‌ های عروس و مادر شوهری

این زنان میل جنسی همسرشان را کم می کنند

نحوه معاشقه و انواع آن

برای یک تعهد بلندمدت آماده‌اید؟

رفع دلزدگی در روابط همسران ؛ تست

کنار آمدن زنانه با تغییرات رابطه عاطفی‌

کارهایی که باعث دلزدگی زنان در رابطه جنسی می شود

ارگاسم هم زمان در رابطه جنسی!؟

چشم‌ های خوش سلیقه‌ شوهرم

بخواه

شب زفاف و آموزش شب زفاف

نکته های نوروزی برای والدین طلاق گرفته

این گونه شوهرتان را خانه دار کنید

شب عید بدون ناراحتی با همسر

چه میزان رابطه جنسی بین زوجین طبیعی است؟

رموز شاد کردن خانم ها

شما همسرش هستید نه مادرش!

راز افزایش لذت جنسی در رابطه زناشویی (18+)

رمز بهتر بوسیدن

خیانت زناشویی در دنیای دیجیتال

با علائم تخمک گذاری در زنان آشنا شوید!

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

افراد نابالغ آماده ازدواج

دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۰۲ ب.ظ
ایران مطلب : انسان بالغ تفاوت بین خود و دیگران را درک می کند.این فرد ، بی آنکه به خانواده ی خود متصل باشد ، با آنها روابط معنی دار ایجاد می کند. او از لحاظ احساسی و عاطفی آزاد است و می تواند بدون ایجاد خشم و بدون احساس گناه کردن از خانواده فاصله بگیرد.اگر پسر یا دختری دارای این ویژگی بود ، می تواند به خود بگوید که برای ازدواج آمادگی دارد.

ازدواج ،ازدواج افراد نابالغ،ویژگیهای فرد بالغ

اما از آنجا که انسان با وجود فردیت ، نیاز به محبت و شناخت دارد ، در جستجوی رفع این نیاز تا آخرین لحظه ی زندگی است. خداوند انسانها را با این توانایی به وجود آورده است ، توانایی دوست داشتن و عشق ورزیدن که به هر یک از ما امکان می دهد تا خود و دیگران را دوست بداریم.

دو سالگی زمانی است که کودک ”نه“ گفتن را می آموزد و آن را به کار می گیرد و این حکمت پروردگار است و به راستی که زیباست.اجازه دهیم بچه ها ”نه“ بگویند تا بدین وسیله منحصر به فرد بودنشان به رسمیت شناخته شود.

فهرستی از ویژگیها وجود دارند که نشان می دهند فرد هنوز به بلوغ کامل نرسیده لذا بهتر است این فهرست را کاملاً مورد توجه قرار دهید و در صورت این که یک یا چند ویژگی آن در شما وجود دارد ، با مراجعه به مشاوران متخصص روان شناس سعی در برطرف کردن آنها داشته باشید . تنها در این صورت است که می توانید به خود به عنوان یک فرد بالغ که برای ازدواج آمادگی دارد، نگاه کنید.

۱) ترس از رهاشدن

هنگام جداشدن با دشواری جدی روبرو هستید. مدتهای طولانی رابطه ی خود را حفظ می کنید. همه چیز را ذخیره و انبار می کنید و به نظر نمی رسد بتوانید کسی یا چیزی را به سادگی رها کنید.

۲) انکار و هذیان

با خانواده ی خود در پیوند خیالی هستید. در برابر هر حرف و ادعا که پدر و مادر شما وظایف خود را در حد کمتر از عالی انجام داده اند ، جبهه می گیرید. پیوسته سعی بر راضی کردن پدر و مادر خود و جلب مهرومحبت آنها دارید. در این زمینه هر اندازه تلاش می کنید ، به نظر کافی نمی رسد.

۳) احساسات تفکیک نشده

از احساس واقعی خود بی اطلاعید. راه ابراز آنها را نمی دانید.در حالت خشم ، فریاد می کشید، در حالت ترس عصبی می شوید. بیش از اندازه بیمار می شوید.

۴) تنهایی و انزوا

ارتباط خود را از دست می دهید و گاهی اوضاع غیرواقعی به نظرتان می رسد. احساس تنهایی می کنید و هرگز به احساس تعلق کامل نمی رسید. 

۵) اختلالات فکری

به قدری به جزییات می پردازید که دیگران را ناراحت می کنید. بیش از اندازه تعمیم می دهید و اغلب ناراحت هستید. به موارد کوچک و بی اهمیت بی اندازه توجه می کنید. بیش از اندازه نگران هستید، بیش از اندازه در ذهن سیر می کنید(دلیل می آورید ، توضیح می دهید ، تحلیل می کنید) و بیشتر به جای آنکه کاری صورت دهید درباره ی مسایل خود حرف می زنید .همیشه درباره ی مسایل خود مطالعه می کنید تا به علت گرفتاریها پی ببرید.

۶) رفتارهای وسواسی ـ اعتیادی

فعالیتهایی صورت می دهید تا متوجه احساساتتان نباشید.

۷) اضطراب شدید

از نگرانی مزمن رنج می برید .دقیقاً نمی دانید که از چه می ترسید ، اما بدترین حالت ممکن را پیش بینی می کنید. امور را فاجعه آمیز می دانید.

۸) مشکل در برقراری ارتباط صمیمانه

هنگام احساس صمیمیت با دیگران رابطه را خراب می کنید.جذب احساس کسی می شوید که موجود نیست. وقتی می توانید به کسی نزدیک شوید علاقه ای نشان نمی دهید.

۹) بی مهری

به نظر سرد و بی عاطفه می رسید. می گویید که شاد ، خوشحال ، هیجان زده ، خشمگین و غیره هستید اما این طور به نظر نمی رسد، به نظر بی حال می رسید.

۱۰) نیازها و امیال شرم زده

وقتی احساس گرسنگی می کنید ، وقتی به چیزی احتیاج دارید ، وقتی احساس می کنید به محبت کسی احتیاج دارید ، احساس شرم و خجالت می کنید.

۱۱) سیکل رنجش ـ احساس گناه

در قبال وظایف خود نسبت به خانواده ی پدری و خانواده ای که قرار است تشکیل دهید احساس رنجش می کنید و چون این وظایف را انجام نمی دهید گرفتار احساس گناه می شوید.احساس رنجش می کنید زیرا نمی توانید که علایق شخصی خود را پیگیری کنید.هر آینه به سود خود کاری صورت دهید احساس گناه می کنید.

۱۲) احساسات در قید و شرم

با هر احساسی که می کنید شرم زده می شوید.

۱۳) قاعده ی صحبت ممنوع

شما در خانواده ای بزرگ شده اید که افراد احساس خود را بیان نکرده اند.قرار بر این بوده که بدانید پدر و مادر شما را دوست دارند هر چند هرگز در این زمینه حرفی به شما نزده اند. به همین شکل از شما انتظار داشته اند که بدانید آنها خشمگین، هراسان، رنجیده یا ناراحت هستند .تنها انتظاری که از شما داشته اند این بوده که احساساتتان را مطرح نسازید.

۱۴) کنترل بیش از اندازه

می خواهید اطرافیان را کنترل کنید، می خواهید رفتار آنها را شکل دهید، سعی بر کنترل کردن چیزی دارید که کنترل ناکردنی است.احساسات خود را مهار می کنید و چون از عهده ی این کار برنمی آیید شرمنده می شوید.

۱۵) خویش کاذب

اهل تظاهر هستید .نقابی بر چهره دارید . نقش بی انعطافی بازی می کنید و احساسات خود را پنهان می سازید. با احساس بد ، تظاهر به خوشحالی و شادی می کنید ، در حالی که خشمگین هستید، از خشمگین نبودن خود حرف می زنید.

۱۶ ) نارضایتی از خویشتن

احساس تهی بودن می کنید.از تجربه ای به سراغ تجربه دیگر می روید.می خواهید خود را راضی کرده باشید.اما با همه ی تلاشهایی که می کنید راضی نمی شوید

ایران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا