ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

كد ساعت و تاريخ

مترجم سایت

ایران مطلب

سبک زندگی ایرانی-اسلامی
یکی از مهمترین اتفاقاتی که می بایست امروز در حوزه خانواده بمنظور ارتقاء سطح کیفیت زندگی، تعاملات درون خانواده وبیرون خانواده، بهبود فرآیند فرزندپروری وکاهش آسیب های خانواده دنبال نمود فراگیری سبک و روش زندگی است که ما را با جهان امروز هماهنگ سازد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کد لوگو ایران مطلب

ایران مطلب

وبلاگ-کد لوگو و بنر


استخدام

کد اخبار

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

سلام دوستان عزيز به وب سايت ايران مطلب سبک زندگي خانگي هر ايراني خوش آمديد لطفا نظر يادتون نره موفق باشيد.
کلمات کلیدی

او را همانگونه که هست

رفتار متفاوت زنان و مردان بعد از رابطه جنسی

رفتارهای اشتباه بعداز دعواهای زناشویی

عقد کرده مردی منزوی هستید؟

قبل از معاشقه این غذاها را نخورید

بایدها و نباید های رابطه جنسی در دوران بارداری

پاسخ به سوالات جنسی-قسمت دوم

معاشرت نیکو با همسر

دعوای زناشویی زن بیشتر اذیت می شه یا مرد؟

حساسیت‌ های عروس و مادر شوهری

این زنان میل جنسی همسرشان را کم می کنند

نحوه معاشقه و انواع آن

برای یک تعهد بلندمدت آماده‌اید؟

رفع دلزدگی در روابط همسران ؛ تست

کنار آمدن زنانه با تغییرات رابطه عاطفی‌

کارهایی که باعث دلزدگی زنان در رابطه جنسی می شود

ارگاسم هم زمان در رابطه جنسی!؟

چشم‌ های خوش سلیقه‌ شوهرم

بخواه

شب زفاف و آموزش شب زفاف

نکته های نوروزی برای والدین طلاق گرفته

این گونه شوهرتان را خانه دار کنید

شب عید بدون ناراحتی با همسر

چه میزان رابطه جنسی بین زوجین طبیعی است؟

رموز شاد کردن خانم ها

شما همسرش هستید نه مادرش!

راز افزایش لذت جنسی در رابطه زناشویی (18+)

رمز بهتر بوسیدن

خیانت زناشویی در دنیای دیجیتال

با علائم تخمک گذاری در زنان آشنا شوید!

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

عوارض استرس در زندگی زناشویی

سه شنبه, ۲ دی ۱۳۹۳، ۰۹:۴۱ ق.ظ
تاثیر استرس در زندگی زناشویی

عوارض استرس در زندگی زناشویی

ایران مطلب : در برخی موارد، استرس های مالی بغرنجی که راه حل ساده ای ندارند می توانند به طلاق منجر شوند. بنابراین این مساله که زوج ها تلاش کنند با گفت و گو استرس های مالی خود را کاهش دهند، دارای اهمیت اساسی است. با کار کردن روی معضل های مالی، با جست و جو برای راه حل و با گفت و گو راجع به احساسات منفی می توان از اثرات مخرب احتمالی استرس های مالی کاست. هر ازدواجی از دو طرف تشکیل شده است و بنابراین هر دو شخص باید منعطف و صادق باشند، انعطاف و صداقت در حین حل معضلات مالی دارای اهمیت اساسی است. اما استرس مالی اغلب به شکل چه مشکلاتی خود را نشان می دهد؟ در ادامه به اقسام بروز استرس مالی در زندگی خانوادگی خواهیم پرداخت.


بازی مقصریابی

استرس مالی می تواند سبب شود که بدترین وجوه یک فرد خود را نشان دهند. مثلا همسر شما سابقا صبور، مهربان و مسئولیت پذیر بوده است، ولی اخیرا بی تحمل و عصبی شده است. این مساله ای عجیب نیست. استرس از هر نوع آن و بنابراین استرس مالی به طریق اولی، قادرند بدترین وجوه شخصیتی یک فرد را ظاهرسازند. بنابراین استرس مالی و دشواری های اقتصادی نه تنها یک آزمون برای روابط است، بلکه آزمونی برای افراد نیز هست.
یکی از بدترین پاسخ هایی که شما می توانید به این آزمون بدهید، پاسخ دادن از طریق بازی مقصریابی است. جست و جو برای مقصر در شرایط استرس مالی، شاید بدترین کاری باشد که شما می توانید با رابطه تان انجام دهید. تصور کنید که همسر شما شغلش اش را از دست داده است یا شما در یک سرمایه گذاری شکست خورده اید یا هردوی تان دچار بدهی شده اید، بدترین راه برای حل مساله و بهترین راه برای نابودی رابطه تان این است که یکدیگر را مقصر بدانید.درست است که زوجین باید عادات غلط یکدیگر را در خصوص مصرف کردن و پس انداز کردن پول اصلاح کنند، اما یادآوردی عادات بد مالی در شرایط بحران مالی همراه با کنایه و زخم زبان هیچ تاثیری در حل بحران و کاهش استرس های مالی ندارد. در شرایط بحران مالی بهترین راه این است که به جای حواله کردن تقصیرات به دیگری، به فکر راه حلی برای حل آنها باشید. حتی اگر راه حل خوبی نیابید. بهتر است بدانید سکوت و انفعال بهتر از وارد شدن به بازی مقصریابی است.

حملات عصبی

تصور کنید وام کلانی گرفته اید و حالا نمی دانید چگونه باید اقساط این ماه یا حتی ماه های آینده را پرداخت کنید. جای تعجبی ندارد اگر در این شرایط دچار حمله عصبی شوید و البته حملات عصبی مواد خام مناسبی برای ساختن یک زندگی شاد نیستند. این مساله ممکن است در مورد مسائل کوچک مثل تاخیر در پرداخت قبوض تا مسائل بزرگی چون له شدن زیر بار قرض رخ دهد. نکته ای که نباید فراموش کنید این است که هر بحرانی، اعم از مالی یا خانوادگی تنها دو تاثیر می تواند داشته باشد یا افراد را به هم نزدیک تر کند یا آنها را از یکدیگر دورتر کند. استرس ها و بحران های مالی نیز می توانند دو زوج را زا یکدیگر جدا یا آنها را به همدیگر نزدیک کنند..

بنابراین زوج ها باید تلاش کنند به جای درغلتیدن در حملات عصبی و نگرانی، نقشه ای برای عمل طراحی کنند. حملات عصبی بسیار آزاردهنده هستند، تحمل حضور فردی در کنار شما با مشکلات عصبی چندان ساده نیست. پس بهتر است تمام تلاش خود را کنید تا به جای درمان کردن یا کنار آمدن با این حملات، از وقوع آنها جلوگیری کنید. اگر هر دوی شما دچار مشکلات عصبی شده اید بهتر است به یک مشاور امور مالی مراجعه کنید و کنترل اوضاع را برای مدتی به او بسپارید، احساس فراغت از مسوولیت برای مدت کوتاهی هم که شده به شما کمک می کند تا سلامت خود را بازیابید. حتی یک دوست یا قوم و خویش امین نیز می تواند این نقش را به عهده بگیرد. اگر اوضاع حملات عصبی شما وخیم شده است و به روابط شما نیز تا حدی لطمه زده است، بهتر است به روانشناس و مشاور خانواده نیز مراجعه کنید.

از بین رفتن نزدیکی

یک زوج ممکن است هرچیزی را از دست بدهند، ثروت، آرامش، موقعیت آرامش و حتی سلامتی ولی لحظه ای که احساس نزدیکی و پیوند میان یک زوج نابود می شود لحظه ای است که آنها بیش از هر لحظه ای به طلاق نزدیک می شوند، این طلاق ممکن است عاطفی یا حقوقی باشد. در هر صورت طلاق، طلاق است. اما استرس مالی به چه نحوی می تواند احساس همدلی و علایق زوجین را نابود کند؟ مثلا تصور کنید که خانواده ای دچار بدهی شده است و زن خانواده فکر می کند که این بدهی ها به دلیل فقدان مسوولیت پذیری همسرش رخ داده اند. تا اینجا افکار او ممکن است احترام او را نسبت به همسرش دچار خدشه کند، اما وقتی افکارش و نتایج طبیعی آنها را ادامه دهد و به این نتیجه برسد که همسرش مسوولیت ناپذیر است و عملکرد مالی بدی دارد چون که او را دوست ندارد یا به خانواده اش علاقه ای ندارد، این لحظه ای است که او به احساس جدایی عاطفی نزدیک می شود. باید دقت داشت که سیر استدلالی در خصوص چنین حدسیاتی اغلب غیرمتقن است. شاید مرد خانواده مسوولیت ناپذیر است فقط و فقط به این دلیل که در کودکی از هیچ آموزش مالی بهره مند نبوده است.
شاید هرگز مسئولیتی به عهده نداشته است و بسیار حدسیات دیگر. شاید او خانواده اش را بسیار دوست می دارد. بنابراین مشاهده می کنیم که تعجیل در قضاوت و نتیجه گیری های عاطفی از بحران های مالی می توانند بسیار خطرناک و غلط باشند. به جای آنکه مشکل مالی او را تبدیل به دلیلی برای جدایی عاطفی تان کنید، تلاش کنید تا به او کمک کنید تا مشکل خود را حل کند. بغرنج کردن مسائل و تبدیل کردن یک استرس مالی به یک مساله عاطفی بازی خطرناکی است. یک زوج که رابطه سالمی دارند باید ناراحتی های خود و ترس ها را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. حتی بهتر است منفی ترین افکارتان را با یکدیگر در میان بگذارید. به همدیگر بگویید فکر می کنید رفتار الف نشانه احساس ب است.
مطمئن باشید که همسرتان به شما اطمینان خواهد داد که این گونه نیست و تلاش خواهد کرد تا برای از بین بردن این احساس منفی هم که شده رفتار خود را اصلاح کند. این نکته ای غافل گیر کننده است که گاهی بحران های مالی حتی می توانند باعث نزدیک شدن زوجین به هم شوند. مشکلات می تواند افراد را به یکدیگر نزدیک کنند. زمانی که ناچارید دائما پا به پای یکدیگر علیه مشکلات مشترکی بجنگید احساس نزدیکی و همدلی شما افزایش خواهد یافت. از بحران ها استفاده کنید تا به یکدیگر نزدیک شوید نه آنکه از هم دور شوید.

طلاق

این خبری دردناک است ولی بحران های مالی بزرگ اغلب به طلاق منجر می شوند. زوج ها احساسات و تصویری را که قبل از وقوع بحران مالی نسبت به یکدیگر داشتند از دست می دهند، آنها با ترس و نگرانی پر می شوند، همدیگر را متهم می کنند و مشکلات مالی را به مشکلات عاطفی بدل می کنند و با حملات عصبی و افسردگی دست و پنجه نرم
می کنند و یک روز ناگهان همدیگر را در حالی می بیابند که به فکر طلاق هستند. پس شاید بهتر باشد قبل از آنکه حتی به این نقطه نزدیک شوید، به فکر طراحی یک نقشه مالی باشید. سه مورد از نقاط حساس زندگی مالی تان را شناسایی کنید و از همین حالا روی آنها فکر و کار کنید. حتما این قول مشهور را شنیده اید که پیشگیری بهتر از درمان است.
ایران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا