طرز تهیه دمپختک باقالا
جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۴۲ ب.ظ
ایران مطلب :باقلا را بعد از پاک کردن و شستن در قابلمه میریزیم و مقداری فلفل و رب گوجه فرنگی به آن اضافه میکنیم.
( به جای رب از زردچوبه هم میتوان استفاده کرد اما زردچوبه خیلی زیاد نباشد) در قابلمه تا حدی آب میریزیم که باقلا بپزد و برای پختن برنج هم آب باقی بماند.
بعد از آن که باقلا تا حدی پخت، نمک و حدود سه پیمانه برنج شسته شده و مقدار کافی پیاز داغ و روغن به آن اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مواد مخلوط شود بعد از آن که برنج پخت، دم کن را روی آن میگذاریم تا دم بکشد. پس از دم کشیدن برنج، غذا آماده است.
● نوعی کوفته
۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز کوچک رنده شده مخلوط میکنیم.
بعد به آن نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق آرد برنج و یک تخم مرغ اضافه میکنیم. آن را کاملاً ورز میدهیم و به صورت کوفتههایی به اندازه یک سیب در میآوریم و درکمی روغن آن را تفت میدهیم.
مقدار نسبتاً فراوانی پیاز داغ را همراه با رب گوجه فرنگی رقیق شده همراه با یک و نیم لیوان آب در قابلمه میریزیم وقتی جوش آمد کوفتهها را در آن قرار میدهیم وقتی پخت و آب آن به اندازهای شد که برای هر یک از مصرف کنندگان دو قاشق آب باقی ماند، شعله را خاموش میکنیم. غذا آماده است.
( به جای رب از زردچوبه هم میتوان استفاده کرد اما زردچوبه خیلی زیاد نباشد) در قابلمه تا حدی آب میریزیم که باقلا بپزد و برای پختن برنج هم آب باقی بماند.
بعد از آن که باقلا تا حدی پخت، نمک و حدود سه پیمانه برنج شسته شده و مقدار کافی پیاز داغ و روغن به آن اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مواد مخلوط شود بعد از آن که برنج پخت، دم کن را روی آن میگذاریم تا دم بکشد. پس از دم کشیدن برنج، غذا آماده است.
● نوعی کوفته
۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز کوچک رنده شده مخلوط میکنیم.
بعد به آن نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق آرد برنج و یک تخم مرغ اضافه میکنیم. آن را کاملاً ورز میدهیم و به صورت کوفتههایی به اندازه یک سیب در میآوریم و درکمی روغن آن را تفت میدهیم.
مقدار نسبتاً فراوانی پیاز داغ را همراه با رب گوجه فرنگی رقیق شده همراه با یک و نیم لیوان آب در قابلمه میریزیم وقتی جوش آمد کوفتهها را در آن قرار میدهیم وقتی پخت و آب آن به اندازهای شد که برای هر یک از مصرف کنندگان دو قاشق آب باقی ماند، شعله را خاموش میکنیم. غذا آماده است.