ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

كد ساعت و تاريخ

مترجم سایت

ایران مطلب

سبک زندگی ایرانی-اسلامی
یکی از مهمترین اتفاقاتی که می بایست امروز در حوزه خانواده بمنظور ارتقاء سطح کیفیت زندگی، تعاملات درون خانواده وبیرون خانواده، بهبود فرآیند فرزندپروری وکاهش آسیب های خانواده دنبال نمود فراگیری سبک و روش زندگی است که ما را با جهان امروز هماهنگ سازد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کد لوگو ایران مطلب

ایران مطلب

وبلاگ-کد لوگو و بنر


استخدام

کد اخبار

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

سلام دوستان عزيز به وب سايت ايران مطلب سبک زندگي خانگي هر ايراني خوش آمديد لطفا نظر يادتون نره موفق باشيد.
کلمات کلیدی

او را همانگونه که هست

رفتار متفاوت زنان و مردان بعد از رابطه جنسی

رفتارهای اشتباه بعداز دعواهای زناشویی

عقد کرده مردی منزوی هستید؟

قبل از معاشقه این غذاها را نخورید

بایدها و نباید های رابطه جنسی در دوران بارداری

پاسخ به سوالات جنسی-قسمت دوم

معاشرت نیکو با همسر

دعوای زناشویی زن بیشتر اذیت می شه یا مرد؟

حساسیت‌ های عروس و مادر شوهری

این زنان میل جنسی همسرشان را کم می کنند

نحوه معاشقه و انواع آن

برای یک تعهد بلندمدت آماده‌اید؟

رفع دلزدگی در روابط همسران ؛ تست

کنار آمدن زنانه با تغییرات رابطه عاطفی‌

کارهایی که باعث دلزدگی زنان در رابطه جنسی می شود

ارگاسم هم زمان در رابطه جنسی!؟

چشم‌ های خوش سلیقه‌ شوهرم

بخواه

شب زفاف و آموزش شب زفاف

نکته های نوروزی برای والدین طلاق گرفته

این گونه شوهرتان را خانه دار کنید

شب عید بدون ناراحتی با همسر

چه میزان رابطه جنسی بین زوجین طبیعی است؟

رموز شاد کردن خانم ها

شما همسرش هستید نه مادرش!

راز افزایش لذت جنسی در رابطه زناشویی (18+)

رمز بهتر بوسیدن

خیانت زناشویی در دنیای دیجیتال

با علائم تخمک گذاری در زنان آشنا شوید!

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

ظـروف تـفلون را دوبـاره روکـش نـکنید

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۲:۵۹ ب.ظ
ظروف تفلون,قابلمه روی,نگهداری مواد غذایی
ظـروف تـفلون را دوبـاره روکـش نـکنید

ایران مطلب :ظروف تفلون از ماده‌ای به نام پلی‌تترافلوئوراتیلن (PTFE) ساخته شده که نوعی پوشش نچسب و عایق الکتریسیته است. ظروف تفلون هم مقاومت حرارتی بالایی دارند و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها و در مقایسه با پوشش‌های نچسب دیگر، از بالاترین ضریب نچسبی برخوردارند. یکی از ترکیب‌های دیگر موجود در تفلون که سمی هم هست، کادمیوم است. این فلز سنگین در درازمدت می‌تواند باعث ایجاد اختلال در رشد به خصوص رشد قدی کودکان، بروز سرطان و ضایعات پوستی ‌شود. علاوه بر این، کادمیوم در سنتز هموگلوبین دخالت می‌کند و عامل بروز کم‌خونی است. ظروف تفلونی که استفاده می‌کنید، حتما باید استاندارد باشند و اگر آسیب دیدند، آن ها را کنار بگذارید. ظروف آسیب‌دیده نباید دوباره بازسازی و روکش شوند زیرا معمولا این کار را افراد غیرحرفه‌ای انجام می‌دهند و احتمال اینکه مواد غیراستاندارد برای بازسازی به کار گرفته شود، بالاست. از طرفی، بعد از بازسازی، آسیب‌پذیری این ظروف بیشتر می‌شود و سریع‌تر از بین می‌روند و احتمال اینکه مواد سمی وارد غذا شود، بیشتر خواهد شد.

باید به این نکته توجه کرد که تفلون یک روکش است و زیر آن ممکن است فلزات مختلفی استفاده شود. در بیشتر موارد جنس این ظروف اصلی، آلومینیوم است. وقتی تفلون صدمه می‌بیند، نه‌تنها خود آن مواد سمی آزاد می‌کند بلکه فلز زیر آن نیز حاوی ناخالصی‌هایی است که سمی‌اند و ممکن است وارد غذا شوند. مثلا آلومینیوم خود ناخالصی‌هایی دارد که احتمال بروز یبوست، اختلال‌‌های گوارشی، پوکی استخوان، آلزایمر، کم‌خونی شدید و راشیتیسم را افزایش می‌دهد بنابراین اگر تفلون آسیب‌ دید به طور کل آن را دور بیندازید. البته هر نوع غذایی که در ظروف تفلون پخته شود، عناصر سمی را به خود نمی‌‌گیرد و برخی موادغذایی اسیدی این عمل را تسریع می‌کنند، اما به هر حال خطر وارد شدن عناصر سمی مثل کادمیوم منتفی نیست.

نگهداری مواد غذایی اسیدی در ظروف روی مناسب نیست

رضا مورکیان، کارشناس مواد آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد می‌گوید: ظروف روی از جنس آلومینیوم است و استفاده از آن ها ضرری ندارد.

وی، نگهداری مواد غذایی اسیدی در داخل این ظروف را مناسب ندانست و ادامه داد: نگهداری مواد غذایی اسیدی و ترش در داخل این ظروف سبب خورانندگی آن می‌شود؛ به عبارتی آلومینیوم که در این ظروف وجود دارد وارد مواد غذایی می‌شود بنابراین استفاده از این ظروف برای نگهداری مواد اسیدی مناسب نیست.

وی با اشاره به این‌که در مجموع ظروف روی از ظروفی هستند که از زمان قدیم مورد استفاده مردم بوده است، افزود: براساس تحقیقات انجام شده در زمینه ظروف روی که آلومینیوم در آن ها به کار رفته، مصرف آلومینیوم در بلندمدت سبب ابتلا به آلزایمر می‌شود، بنابراین به جز این مورد، استفاده از ظروف روی اشکال دیگری ندارد.

وی گفت: با دقت در ظروف روی که جهت نگهداری آب لیمو یا ماست استفاده می‌شوند، در می یابیم که بعد از یک یا دو روز ظرف سیاه می‌شود چرا که نگهداری مواد اسیدی مانند آب لیمو و ماست در این ظروف سبب خورانندگی ظرف می‌شود بنابراین استفاده از مواد اسیدی، هم ظرف را خراب می‌کند و هم آلومینیوم را وارد مواد غذایی می‌کند.

ظروف تفلون,قابلمه روی,نگهداری مواد غذایی

تاثیر استفاده ی طولانی مدت از ظروف مسی بر مسمومیت غذایی

محمدرضا وفا، دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگر ظروف آهنی و مسی زیاد استفاده شود این امکان وجود دارد که املاح فلزی وارد غذا شود و اگر این مقدار بیش از نیاز یک فرد باشد ممکن است مسمومیت ایجاد کند.

وی در خصوص مسمومیت ناشی از مصرف مکرر این ظروف برای تهیه غذا افزود: علایم عمومی مسمومیت شامل تهوع و استفراغ است و بسته به نوع مسمومیت فلزی و رسوب آن در بافت‌های نرم مانند کبد، طحال و زیر پوست می‌تواند مانند یک ماده اکسید کننده عمل کند و بر بافت تجمع یافته آسیب برساند و در همه نقاط بدن منتشر شود. بسته به شدت مسمومیت اگر سوء تغذیه حاد باشد و زود تشخیص داده شود ممکن است با درمان به موقع برطرف شود و از عوارض آن پیشگیری شود اما اگر سوء تغذیه مزمن و درازمدت باشد ممکن است عوارض جدی‌تری داشته باشد و به قسمت‌های مختلفی از بدن آسیب برساند.
استفاده از ظروف استیل، آلومینیوم و شیشه‌ای برای تهیه و پخت غذا مناسب است

دانشیار دانشکده بهداشت درخصوص مضرات مصرف بیش از حد این ظروف تأکید کرد مصرف بیش از حد این ظروف و دریافت بیش از اندازه این مواد بسیار خطرناک است و می‌تواند بر روی متابولیسم و دسترسی سایر مواد مغذی هم اثر منفی داشته باشد.

وفا خاطرنشان کرد استفاده از ظروف استیل، آلومینیوم و شیشه‌ای برای تهیه و پخت غذا مناسب است و ظروف تفلون به علت ماده شیمیایی که در تهیه آن به کار رفته سرطان‌زا بوده و به مرور می‌تواند مانند املاح وارد غذا شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا