ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

ایران مطلب

سبک زندگی خانگی هر ایرانی

كد ساعت و تاريخ

مترجم سایت

ایران مطلب

سبک زندگی ایرانی-اسلامی
یکی از مهمترین اتفاقاتی که می بایست امروز در حوزه خانواده بمنظور ارتقاء سطح کیفیت زندگی، تعاملات درون خانواده وبیرون خانواده، بهبود فرآیند فرزندپروری وکاهش آسیب های خانواده دنبال نمود فراگیری سبک و روش زندگی است که ما را با جهان امروز هماهنگ سازد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کد لوگو ایران مطلب

ایران مطلب

وبلاگ-کد لوگو و بنر


استخدام

کد اخبار

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

کد رژيم سلامتي

سلام دوستان عزيز به وب سايت ايران مطلب سبک زندگي خانگي هر ايراني خوش آمديد لطفا نظر يادتون نره موفق باشيد.
کلمات کلیدی

او را همانگونه که هست

رفتار متفاوت زنان و مردان بعد از رابطه جنسی

رفتارهای اشتباه بعداز دعواهای زناشویی

عقد کرده مردی منزوی هستید؟

قبل از معاشقه این غذاها را نخورید

بایدها و نباید های رابطه جنسی در دوران بارداری

پاسخ به سوالات جنسی-قسمت دوم

معاشرت نیکو با همسر

دعوای زناشویی زن بیشتر اذیت می شه یا مرد؟

حساسیت‌ های عروس و مادر شوهری

این زنان میل جنسی همسرشان را کم می کنند

نحوه معاشقه و انواع آن

برای یک تعهد بلندمدت آماده‌اید؟

رفع دلزدگی در روابط همسران ؛ تست

کنار آمدن زنانه با تغییرات رابطه عاطفی‌

کارهایی که باعث دلزدگی زنان در رابطه جنسی می شود

ارگاسم هم زمان در رابطه جنسی!؟

چشم‌ های خوش سلیقه‌ شوهرم

بخواه

شب زفاف و آموزش شب زفاف

نکته های نوروزی برای والدین طلاق گرفته

این گونه شوهرتان را خانه دار کنید

شب عید بدون ناراحتی با همسر

چه میزان رابطه جنسی بین زوجین طبیعی است؟

رموز شاد کردن خانم ها

شما همسرش هستید نه مادرش!

راز افزایش لذت جنسی در رابطه زناشویی (18+)

رمز بهتر بوسیدن

خیانت زناشویی در دنیای دیجیتال

با علائم تخمک گذاری در زنان آشنا شوید!

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

اندازه حریم زناشویی چقدر است؟

شنبه, ۶ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۲۶ ب.ظ
اندازه حریم زناشویی,حریم خصوصی زناشویی,حریم شخصی در زناشویی

اندازه حریم زناشویی چقدر است؟

ایران مطلب : زندگی عاطفی متشکل از دو دایره متداخل است: من+ تو + بخشی مشترک. هرچند در ابتدای عشق و عاشقی دو نفر می خواهند همه چیزشان در یک دایره بگنجد، اما این چسبندگی، حتما رابطه را بی تعادل می کند و در درازمدت با مشکل مواجه خواهد کرد. چیزی که اینجا اهمیت دارد وجود حریم شخصی است اما چقدر حریم لازم داریم؟


حریم خصوصی

در جوامعی مثل ایران، تربیت فرزندان در خانواده و نوع روابط درون خانوادگی، بیشتر توده ای و اکثریتی است، به این معنی که مثلا اگر برنامه و نظم همیشگی  به منزل آمدن قبل از تاریکی هواست، خانواده این را برای همه فرزندان تسری می دهد. اگر امروز غذا باقالی پلوست، عدم خوشایند یکی از بچه ها خیلی امر قابل توجهی نیست. در این نوع نگرش، سیستم های اکثریتی در برابر سیستم های فردیتی است.

این شیوه تربیتی البته نقاط قوت هم  دارد. مثلا در این روش سازگاری با اجتماع آموخته می شود، ولی خیلی از ظرفیت های فردی نادیده گرفته می شود و جراحت هایی هم شامل حال فرزندان می شود. فرزندان خانواده ها یاد می گیرند که فردیت و حریم شخصی معنایی ندارد و همان ها در بزرگسالی، می توانند حریم فردی همسرشان را نقض کنند. حریم فردی یعنی فضایی که شما در آن خودتان هستید. علایق خود را دارید، خاطرات، رازها و خلوت خودتان را دارید که نیازی نیست کسی در جریان آنها قرار گیرد.

البته خوشبختانه خانواده های امروزی به رویکردهای فردیتی فرزندان توجه بیشتری دارند، اما دختر و پسرهای امروز اکثرا محصول تربیتی توده ای هستند.

اندازه حریم چقدر است؟

در رابطه عاطفی حقوق و تکالیفی برای زن و شوهرها وجود دارد. شوهر حق دارد نکاتی را درباره همسر بداند و این تکلیف به دوش او است که نکاتی که همسرش درباره او می خواهد بداند؛ به او بگوید. (حق و تکلیف دوسویه اند تا تعادل حفظ بشود، تعارض جایی است که به کسی تکلیفی محول کنیم بدون این که حقی متقابلا برایش قائل باشیم.)یکی از مشکلات جدی زوج ها در حریم خصوصی شان این است که این حریم از ابتدا تا انتهای ازدواج یکسان است. یعنی اگر قبل از ازدواج به خواهر و برادرشان اجازه مداخله در امور خود را نمی دادند، بعد از ازدواج هم این اجازه را به همسر خود ندهند.پرسش این است که اندازه آن دایره مشترک چگونه است؟ مثلا آیا می توانید نصفه شب، پیامک وارده برای همسرتان را بخوانید یا نه؟

شما به عنوان یک همسر، حق دارید از کلیت روابط همسرتان خبر داشته باشید؛ بنابراین می توانید بپرسیذ این پیامک نیمه شبانه ذهنم را مشغول کرده، لطفا بهم بگو چیست و از کیست؟ این فرق دارد با این که گوشی او را بردارید، و مرزهای حرمتی را بشکنید و مسیر این نوع بی اخلاقی ها را در زندگی باز کنید.
یکی از مشکلات جدی زوج ها در حریم خصوصی شان این است که این حریم از ابتدا تا انتهای ازدواج یکسان است. یعنی اگر قبل از ازدواج به خواهر و برادرشان اجازه مداخله در امور خود را نمی دادند، بعد از ازدواج هم این اجازه را به همسر خود ندهند

از سویی در برخی موقعیت ها ممکن است یکی از همسران ترجیح دهد به صورتی موقت حریمی وسیع تر برای خود قائل شود. البته این موضوع بیشتر در مورد آقایان صدق می کند، چرا که با توجه به بالا بودن پیوندجویی در خانم ها تمایل دور شدن از همسرشان ممکن است کمتر پیش بیاید.گاهی نیز تغییر در شرایط زندگی می تواند وضعیت را به صورتی موقت دچار تغییر کند. به عنوان مثال همسرانی که ناچارند در شهری دور از خانواده و دوستان سابق خود زندگی کنند، ممکن است تا مدتی احساس کنند تمایلی به داشتن حریم خصوصی سابق خود ندارند.البته باید بدانید که زندگی شخصی به معنی زندگی بی مسئولیت نیست. وقتی پرسشی برای شما پیش می آید، باید تلاش کنید که افکار منفی وارد زندگی تان نشود و با پرسیدن سوال، هم حریم فردی او را حفظ کنید و هم نگرانی خودتان را برطرف.

 
حریم شخصی دو طرفه است

حریم شخصی امری دوسویه و پویاست که با وجود اعتماد متقابل محقق می شود. اگر همسرتان به شما گفت که پیامک از طرف فلانی بوده، قضیه تمام می شود؟ نه! اگر شکاک باشید، اگر گذشته زندگی تان پر از لغزش های او بوده باشد، اگر افکار وسواسی در ذهن تان مرتب بیاید و برود ممکن است قضیه فرق کند. در واقع حریم شخصی در بستری نسبتا سالم از نظر روانی قابل طرح است وگرنه نمی شود به کسی که سابقه خوبی ندارد، راحت اعتماد کرد.وجود حریم خصوصی تنها زمانی ایجاد مشکل نمی کند که همسران به اندازه کافی از همدیگر شناخت داشته و البته به همدیگر اعتماد داشته باشند. پس طبیعی است که در اوایل ازدواج که هنوز شناخت زیادی از هم شکل نگرفته ممکن است اصرار بر ایجاد حریم خصوصی ایجاد سوءتفاهم کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا